Κριτικές για KETO Complete

 • Elvira
  Άρχισα να παίρνω κάψουλες KETO Complete, ήθελα να διορθώσω λίγο τον αριθμό. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος πόσο αποτελεσματικό ήταν. Αλλά μετά από ένα μήνα, θέλω να διαπιστώσω ότι η φιγούρα μου έγινε ευθεία, σαν μοντέλο, ενώ δεν ένιωθα πεινασμένη και το στομάχι μου δεν πονά. Λιγότερο από 5 κιλά και χωρητικότητα.
  KETO Complete
 • Raul
  Αυτό είναι το καλύτερο συγκρότημα απώλειας βάρους που έχω χρησιμοποιήσει. Πριν πάρει το keto complete οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Αυτό όμως λειτουργεί 100 τοις εκατό. Τα επιπλέον κιλά μου έφυγαν γρήγορα, ενώ η μυϊκή μάζα παρέμεινε φυσιολογική. Το συνιστώ σε όποιον θέλει να χάσει βάρος χωρίς να κάνει δίαιτα.
  KETO Complete
 • Δήμητρα
  Αφού παρακολούθησα πολλά βίντεο σχετικά με την επιτυχία των ανθρώπων που χρησιμοποιούν κάψουλες KETO Complete, αποφάσισα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία. Διέταξα και άρχισα να παίρνω το συγκρότημα σύμφωνα με τις οδηγίες. Για ένα μήνα μείον 7 κιλά, αυτό είναι απλώς μια απίστευτη επιτυχία για μένα. Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ το προϊόν έως ότου το σχήμα μου είναι το ίδιο με πριν.
  KETO Complete
 • Ahmet
  Η αδερφή μου πήρε το keto complete για λίγο και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Και δεν έκανα λάθος. Η διαδικασία της απώλειας βάρους προχώρησε ομαλά, χωρίς δυσφορία στο στομάχι και συνεχές αίσθημα πείνας. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Για 2, 5 μήνες μείον 14 κιλά.
  KETO Complete
 • Sabina
  Μετά τον τοκετό, κέρδισα βάρος, το στομάχι μου χαλάρωσε και υπήρχαν ρυτίδες στις πλευρές. Δεν βοήθησε δίαιτα φαρμακείουΤακτοποιημένα καψάκια KETO Complete. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, ελαφρότητα, πολλή ενέργεια και το σώμα έχει πάρει τις προηγούμενες μορφές του. Το πήρα για 1, 5 μήνες, έχασα 8 κιλά, ήταν επιπλέον για μένα. Ολα ειναι καλά.
  KETO Complete
Βαθμολογία χρηστών KETO Complete
4.5
25